Tserjnobyl

Nieuws - Aktie Hattemer scholen overtreft verwachting

30-12-2013 - De aktie die kinderen van de Van heemstraschool en De Zaaier hielden voor St Tsjernobyl-Gehandicapten blijkt een groot succes. De opbrengst overtreft de stoutste verwachtingen. Tijdens feestelijke Kerstvieringen maakten beide scholen de eindopbrengst bekend.

Wat is er mooier dan zo vlak voor de Kerstdagen andere mensen gelukkig te maken? De leerlingen van twee Hattemer basisscholen - Van Heemstraschool en De Zaaier - hebben hier heel hard hun best voor gedaan. Met een 'worsten- en gehaktballen verkoopaktie' hebben ze een prachtige opbrengst voor (families van) gehandicapten in Belarus (Wit-Rusland) weten te bereiken. Onlangs werd tijdens een feestelijke Kerstviering op de beide scholen het eindresultaat van hun aktie bekend gemaakt. Vertegenwoordigers van St TGH namen de cheques dankbaar in ontvangst.
Dijkpoorter verslag St TGH 1Lokale media w.o. de 'Dijkpoorter' deden uitgebreid verslag van de overhandiging van de twee cheques aan St TGH (klik op de bijgaande foto's voor vergroting).
Wat rekenwerk had vooraf geleerd dat de kinderen misschien wel € 2.000 zouden ophalen, een prachtig bedrag.
Nu blijkt dat bijna het dubbele aan St TGH kon worden overhandigd.
De aktie heeft als eindresultaat (hou u vast!): € 3.895,10.
Penningmeester Dick Hammer is met stomheid geslagen: "Dit overtreft alle verwachtingen, we zijn sprakeloos. Wat een mooi resultaat en wat kunnen we hier veel mee doen. Dank aan alle kinderen, het is geweldig!"
Van HeemstraschoolZaaierDaar sluiten we ons bij aan. Dank ook aan Jet Zieleman en Rien Mulder en aan alle anderen die hierbij geholpen hebben.
Het is in één woord fantastisch - dank!

« Terug naar overzicht