Tserjnobyl

Nieuws - STEM - Rabobank IJsseldelta nomineert St TGH

10-11-2012 - Stichting Tsjernobyl-Gehandicapten Hattem (St TGH) biedt dankzij haar donateurs hulp aan (families van) gehandicapten in Wit-Rusland. Het Stimuleringsfonds van Rabobank IJsseldelta nomineert de stichting en heeft een bijdrage van bijna 3.000 euro toegezegd. "Daar zijn we echt heel blij mee", aldus Dick Hammer, penningmeester van St TGH. Maar er is meer: St TGH kan een bonus 'verdienen' van nog eens 10%! En daarom vragen we ieder die lid is van Rabobank IJsseldelta om ons te helpen: stem op St TGH.

Met de Rabo-bijdrage kan St TGH cursusaanbod van Hogeschool Windesheim volgen (Fundraising Grantmaking & Sponsoring). In deze cursus leer je o.a. hoe je behalve dankzij bijdragen van je donateurs, ook een beroep kunt doen op sponsoren en (vermogens-)fondsen voor extra financiele ondersteuning voor 'onze' gehandicapten. Een stevige basis onder ons werk.

Leden van Rabobank IJsseldelta mogen stemmen op genomineerde projecten. St TGH is één van de genomineerden.
We willen alle leden van Rabobank IJsseldelta vragen te stemmen op St TGH via de site van Rabobank IJsseldelta. Nu direct even doen?

U komt via de onderstaande link op de Rabosite, kies daar voor de categorie 'Wonen en Leven' - kies vervolgens voor 'Stichting Tsjernobyl' - en druk dan op 'Stemmen' en maak uw stem geldig door in te loggen met uw Rabo Random Reader.

Ga om te stemmen hier naar de site van Rabobank IJsseldelta.

Voel u vrij ook anderen in uw omgeving op te roepen Stichting Tsjernobyl-Gehandicapten te steunen - dank alvast aan onze trouwe achterban!

Bent u geen lid van Rabobank IJsseldelta  en u wilt toch helpen?
Maak een eenmalige donatie over of (beter) wordt donateur!

« Terug naar overzicht