Tserjnobyl

Nieuws - Transport is onderweg

07-04-2014 - Afgelopen zaterdag is een grote vrachtwagencombinatie op pad gegaan, om over enkele dagen zijn vracht te lossen in Belarus. De wagen is tot de nok gevuld met diverse hulpgoederen, en is vertrokken met bestemming het Rode Kruis in Stolin. Van daaruit zullen de goederen worden verdeeld over de gezinnen die St TGH onderhoudt en de overige goederen zullen door het Rode Kruis woren uitgezet op plaatsen waar ze het meest nodig zijn.

sealenIn de afgelopen maanden is veel werk verzet door de medewerkers van St TGH, geholpen door vele hulpvaardige handen van donateurs en begunstigers van St TGH.
Er werden goederen gesorteerd, waaronder veel kleding, verzorgingsmaterialen voor gehandicapten, materialen voor het dagverblijf voor gehandicapten en nog heel veel andere goederen.

De goederen gingen in dozen, de dozen op pallets, die vervolgens ingeseald stonden te wachten op de dag van het transport.
Onder de goederen die nu onderweg zijn naar Belarus is ook een fraaie tillift, die bekostigd is dankzij de inzet van Hattemse schoolkinderen van de Van Heemstraschool en de Zaaier.


tilliftDank aan alle goede gevers die St TGH ondersteunen, en niet minder dank aan alle vrijwilligers die regelmatig hielpen met sorteren en inpakken. Ook dank aan de kinderen van de twee Hattemse basisscholen voor hun inzet!
 begonnen met ladenbijna vol   
vertrek
« Terug naar overzicht