Tserjnobyl

Nieuws - Zwolse school De Twijn steunt St TGH

19-06-2015 - Medewerkers van Onderwijscentrum De Twijn hebben afgezien van hun jaarlijkse Kerstpakket en de opbrengst ter beschikking gesteld aan een goed doel. Samen met veel andere collega's van "Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio" maken zij zo voor enkele mooie initiatieven in de samenleving het verschil!

 "De Twijn: Een gewone school, maar speciaal waar het nodig is."
Zo staat het op de website.
Recent werd de daad bij het woord gevoegd. Een deel van het personeel zag belangeloos af van het gebruikelijke Kerstpakket. De opbrengst hiervan is nu bestemd voor enkele goede doelen.Dankzij de betrokkenheid van veel collega’s wist de school zo een flink bedrag vrij te maken. Personeel van De Twijn heeft ervoor gekozen een deel van de opbrengst te bestemmen om het werk van Stichting Tsjernobyl-Gehandicapten Hattem (StTGH) een impuls te geven.Afgelopen week was het zover: de donatie zou worden uitgereikt. Secretaris Nelly van Dijk van StTGH toog samen met Tine Visser naar Zwolle om een verrassende cheque in ontvangst te nemen. Medewerkers van De Twijn verblijdden StTGH met een donatie van niet minder dan € 810,00.
De dames waren blij verrast – dit biedt StTGH de mogelijkheid ook de komende tijd veel (families van) gehandicapten in Belarus (Wit-Rusland) te ondersteunen, met kleinere en grotere projecten (voor meer info over ons werk, zie elders op de site).
Onze heel hartelijke dank aan alle goede gevers!

« Terug naar overzicht